''t Mes snijdt aan 2 kanten''

Met deze actie in samenwerking met Hilversumse basisscholen wilt Puur Smaeck haar maatschappelijke betrokkenheid vergroten. Door zowel leerlingen, leraren als ouders meer bekend te maken met onze werkwijze en bijzondere doelgroep.

De actie ziet er als volgt uit:

Personen met affiniteit tot een bepaalde basisschool (leerkrachten, ouders, opa en oma) worden in de maand van de actie voor desbetreffende school gevraagd te komen eten in ons restaurant. dit geldt zowel voor de lunch als voor diner. Gedurende dit etentje eet iedere 2e persoon "gratis".  Dit houdt in dat de 2e persoon het gerecht op waarde schat. Men rekent achteraf dus af wat hij/zij het waard vond. Het volledige bedrag wat er aan het gerecht is verbonden, wordt gedoneerd aan desbetreffende school. Met deze donatie kan de school weer iets moois realiseren ten behoeve en ten goede van hun leerlingen.

Ook zullen leraren van de basisscholen zich beschikbaar stellen om mee te helpen in de bediening. Houdt de communicatie van de scholen en onze Facebook dus goed in de gaten om er achter te komen of misschien wel de leraar van uw kinderen u kunt komen bedienen.

 

website element
Dagploeg Puur Smaeck
website element

Adres en openingstijden

Kampstraat 18-20 | 1211 GE  Hilversum | T 035 - 623 25 40
Dinsdag t/m zaterdag
11.00 tot 16.30 uur voor lunch, afternoon tea en borrel
17.30 tot 01.00 uur voor diner
Keuken geopend: 11.00 tot 22.00 uur

​Zondag geopend van 17.30 tot ..... Keuken sluit om 22.00

 

*Reserveren kan telefonisch of
Hier reserveren of via www.SeatMe.nl

 

Contact